Asbestsanering

Experter inom sanering

Bor du i ett gammalt hus och misstänker att det finns asbest i hemmet? Eller äger du en hyresfastighet, industrilokal eller liknande byggnad som behöver asbestsaneras? Är du orolig för att detta farliga ämne finns i ditt hem? Är du mån om din hälsa? Då ska du kontakta oss – vi arbetar med asbestsanering och är experter inom området. Vi har lång erfarenhet och den kompetens som behövs för att göra din fastighet och bostad fri från det farliga cancerframkallande ämnet.

Trots att ämnet är förbjudet sedan länge finns det fortfarande i många svenska byggnader. Därför är asbestsanering ett av våra mest prioriterade verksamhetsområden. Damm från asbest är nämligen farligt och får absolut inte spridas bland människor, speciellt inte under en längre tid. Om vår kropp kommer i kontakt med detta kan det orsaka långvariga skador och sjukdomar.

Att ha rätt kompetens och rätt tillstånd är mycket viktigt. Detta för att saneringen ska utföras korrekt och säkert. Allt utförs noggrant för att inte utsätta våra kunder för några risker. Vi har spetskompetens, bästa möjliga utrustning och kunniga medarbetare. Vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att anlita ett företag som kan sin sak. Anlitar man en firma som inte har all kompetens kan detta utgöra en hälsorisk ifall arbetet utförs felaktigt.

Ifall du misstänker att du har asbest i din bostad ska du så snabbt som möjligt kontakta oss. Vi hjälper dig med hela processen från, tillståndsansökan och provtagning till själva asbestsaneringen. Under hela processen sker kontinuerlig kommunikation emellan oss och kund för att du ska känna dig trygg. Eventuella frågor eller förändringar i arbetsplanen kan dyka upp och då är det extra viktigt med löpande kontakt.

VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VALF & OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.