Avfuktning

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT

Avfuktning vid vattenskada

Med vår erfarenhet av vattenskador och fukt kan vi erbjuda er som kund en trygg avfuktning av skadan. Om ni önskar river vi det som är nödvändigt för att komma åt fukten, kör igång avfuktare och informerar er ungefär hur lång tid det behöver stå under torkning och även vad som krävs för att kunna återställa allt till sitt ursprung.

Vi kan även bedöma vad som krävs för att få det optimala klimatet i er krypgrund, vind etc.

VALF & OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.