Taket är den del av din fastighet som får tåla de allra tuffaste prövningarna. Även de bästa material nöts och slits av regn och rusk och tidens tand. Förr eller senare måste alla tak lagas och renoveras.

En kunnig och noggrann takbesiktning är nyckeln till att slippa obehagliga överraskningar och dyra reparationer. Den ger dig klara besked och gör det möjligt att satsa på ett genomtänkt och planerat underhåll. Och underhåll är det enda sättet att undvika oväntade, omfattande och dyra reparationer.

Vi kan hjälpa dig!
Hos oss finns specialisterna som har kunnandet och verktygen för att i varje detalj kunna analysera och bedöma ditt tak. Bara en noggrann besiktning utförd av kunniga experter kan ge dig rätt information om takets kondition, om vad som eventuellt behöver göras direkt och vad som behövs på längre sikt. Planerat underhåll är alltid billigare.

Två män inspekterar vatten på ett tak vid en takbesiktning

VALF&OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.