Sönderfrusna Rör?
Kontakta VALF&OPS – Erfarenhet och Expertis

När vintern närmar sig och temperaturen sjunker, är det viktigt att vara uppmärksam på ditt hem, särskilt om du äger en villa eller ett fritidshus. Sönderfrusna rör och ledningar kan orsaka betydande skador. På VALF&OPS, är vi specialiserade på att hantera just dessa problem och vill dela med oss av vår expertis för att skydda ditt hem från frysskador.

Ett vinterhus med risk att få sönderfrusna rör om inte VALF&OPS kommer förbi och hjälper till
VALF&OPS lagar och förebygger sönderfrusna rör

Akuta problem 🚨
Med rör som fryst

Om olyckan redan varit framme:
kontakta oss direkt för rådgivning och nödåtgärder.

Varningssignaler och förebyggande åtgärder

Värna om dina vattenledningar och rör

  1. Temperaturbevakning: Med kallare vintermånader är det viktigt att ständigt hålla koll på temperaturen, speciellt om du har en villa eller ett fritidshus. Låga temperaturer kan orsaka frysning i rör och ledningar, vilket leder till allvarliga skador.
  2. Kontrollera ytterväggar och exponerade rör: Ytterväggar och dåligt isolerade utrymmen är ofta de första platserna där rören fryser. Att regelbundet titta på dessa områden kan förhindra sönderfrysta rör.
  3. Använd värmekabel och fryskabel: För att förhindra frysning i rör som löper längs ytterväggar eller i kalla utrymmen, överväg att installera en värmekabel eller fryskabel. Dessa kan effektivt förhindra isproppar och läckage.

Stänga av vattnet: Om du inte regelbundet använder din villa eller fritidshus under vintern, kan det vara klokt att stänga av vattnet helt och hållet för att förhindra frysskador.

Is på vatten rör, sönderfrusna rör

När olyckan är framme: Sönderfrysta rör

Om du trots alla förebyggande åtgärder står inför sönderfrysta rör eller ledningar, är det viktigt att agera snabbt för att minimera skador. Vårt team på VALF&OPS har erfarenheten och expertisen att hantera sådana nödsituationer. Vi förstår de unika utmaningarna som sommarstugeägare möter och har de rätta lösningarna för att skydda ditt hem.

Kontakta oss för snabb och effektiv hjälp

Med stigande elpriser och den ekonomiska bördan som sönderfrysta ledningar kan orsaka, är det mer kritiskt än någonsin att förebygga och snabbt åtgärda sådana problem. Vår premiärservice garanterar att du inte får en oönskad kalldusch när du gör din premiärtur till sommarstugan eller fritidshuset efter vintern.

Vi på VALF&OPS är här för att ge dig sinnesro under vintermånaderna. Kontakta oss för rådgivning, service och nödåtgärder – vi är din pålitliga partner i kampen mot sönderfrusna rör och ledningar.

En OPS-tekniker som är specialist på fräsning, rotskärning och filmning inspekterar ett avlopp under ett spolbils-arbete
VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.