VVS-service – Reparationer & Underhåll
VALF&OPS

Vårt fokus ligger på mindre entreprenader, ombyggnader och renoveringar. Med vår kombination av kunskap och erfarenhet står vi redo att hjälpa dig med allt från installationer och underhåll till akuta reparationer, läcksökningar och spolningar.

Tjänster anpassade för alla

Vi tror på att ge varje kund en skräddarsydd service. Oavsett om du är en privatperson, en del av en bostadsrättsförening eller ett byggföretag, erbjuder vi lösningar anpassade till dina behov. Vårt mål är att skapa varaktiga och förtroendefulla relationer genom att leverera högkvalitativa resultat, varje gång.

VVS-Service: OPS-tekniker som lagar en värmepanna.

Expertis och erfarenhet i varje steg

Vårt team av kvalificerade VALF-tekniker är experter på sitt område. De kombinerar sin djupgående kunskap om branschregler och riktlinjer med praktisk erfarenhet för att säkerställa att varje jobb görs korrekt, effektivt och säkert. Med över 100 000 vattenskadebesiktningar i ryggen kan vi garantera att vårt arbetssätt är både beprövat och ledande inom branschen.

Hållbarhet i fokus

Vi tror starkt på att främja hållbara och miljövänliga lösningar i byggbranschen. Vi strävar efter att minimera antalet rivningar och främja delreparationer när det är möjligt. Genom att använda moderna och smarta verktyg kan vi utföra mätningar och kontroller på ett effektivt och säkert sätt, vilket hjälper oss att upptäcka och reparera läckor innan de blir till större problem. Detta sparar inte bara tid och pengar utan bidrar även till att minska vår påverkan på miljön.

VVS-service du kan lita på

Vi arbetar hårt för att vara den partner du kan lita på när det gäller ditt VVS-behov. Med vår högkvalitativa service, kundanpassade lösningar och hängivenhet till hållbarhet, är vi här för att förändra byggbranschen till det bättre, ett projekt i taget.

VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.