Vårt fokus ligger på mindre entreprenader, ombyggnader och renoveringar. Med vår kombination av kunskap och erfarenhet står vi redo att hjälpa dig med allt från installationer och underhåll till akuta reparationer, läcksökningar och spolningar.

Tjänster anpassade för alla

Vi tror på att ge varje kund en skräddarsydd service. Oavsett om du är en privatperson, en del av en bostadsrättsförening eller ett byggföretag, erbjuder vi lösningar anpassade till dina behov. Vårt mål är att skapa varaktiga och förtroendefulla relationer genom att leverera högkvalitativa resultat, varje gång.

VVS-Service: OPS-tekniker som lagar en värmepanna.

Expertis och erfarenhet i varje steg

Vårt team av kvalificerade VALF-tekniker är experter på sitt område. De kombinerar sin djupgående kunskap om branschregler och riktlinjer med praktisk erfarenhet för att säkerställa att varje jobb görs korrekt, effektivt och säkert. Med över 100 000 vattenskadebesiktningar i ryggen kan vi garantera att vårt arbetssätt är både beprövat och ledande inom branschen.

Hållbarhet i fokus

Vi tror starkt på att främja hållbara och miljövänliga lösningar i byggbranschen. Vi strävar efter att minimera antalet rivningar och främja delreparationer när det är möjligt. Genom att använda moderna och smarta verktyg kan vi utföra mätningar och kontroller på ett effektivt och säkert sätt, vilket hjälper oss att upptäcka och reparera läckor innan de blir till större problem. Detta sparar inte bara tid och pengar utan bidrar även till att minska vår påverkan på miljön.

VVS-service du kan lita på

Vi arbetar hårt för att vara den partner du kan lita på när det gäller ditt VVS-behov. Med vår högkvalitativa service, kundanpassade lösningar och hängivenhet till hållbarhet, är vi här för att förändra byggbranschen till det bättre, ett projekt i taget.

VALF&OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.