VVS Avlopp
Omfattande service

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande service inom VVS-Avlopp.

Med utbildade VALF&OPS-tekniker över hela sverige kan vi assistera dig med allt som gäller VVS-Avloppstjänster, från installationer och reparationer till underhåll och rådgivning.

Professionell hantering av avlopp

VVS-arbeten kan vara komplexa och krävande, särskilt när det kommer till avloppssystem. VALF&OPS-tekniker hanterar detta med skicklighet och noggrannhet, oavsett om det gäller att installera nya avloppsrör, underhålla befintliga system eller lösa problem med ditt inomhusavlopp.

VVS Avlopp - En OPS tekniker arbetar med vatten rör till ett avlopp

Kvalitetsprodukter och material

Vi arbetar endast med högkvalitativa produkter och material för att säkerställa att ditt avloppssystem är robust och tillförlitligt. Från kopplingar och muffar till ventiler och tillbehör – vi väljer de bästa delarna för jobbet. Vi kan även tillhandahålla lätta men robusta rörsystem i olika dimensioner, anpassade efter ditt avlopps specifika behov och förutsättningar.

Teknik i framkant

Genom att kombinera modern teknik med beprövade metoder kan vi garantera att vi ger dig den bästa servicen. Vår teknik tillåter oss att snabbt och effektivt hantera allt som gäller VVS och avlopp, oavsett om det innebär att hitta och åtgärda läckor eller att genomföra renoveringar och dellagningar.

Två decennier av erfarenhet

Med över två decennier inom bygg- och VVS-branschen har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dig en service av högsta kvalitet. Våra tekniker är experter på sitt område och är engagerade i att alltid leverera ett hållbart och pålitligt resultat.

Dedikerade till hållbarhet

Vi strävar efter att främja hållbara och miljövänliga lösningar inom byggbranschen. Genom att främja delreparationer där det är möjligt så minimerar vi bygg- och rivningsavfall och bidrar till att skapa en mer hållbar framtid.

Kvalitetsgaranti

Vi är stolta över den service vi erbjuder. Vårt engagemang för kvalitet genomsyrar allt vi gör, från det initiala samrådet till eftervården. När du väljer oss för tjänster inom VVS-avlopp, kan du vara säker på att du får en service du kan lita på.

VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Med hjälp av våra medlemsföretag kan vi erbjuda denna tjänst över HELA Sverige.

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tätt med nöjda kunder hos VALF&OPS

Lyckad delreparation av golvbrunn med fel fall. Risk för vattenskada badrum. SlutaRiv VALF&OPS dellagning.

Det blev jättefint! Stort tack! Bästa som hänt på länge!