Som VALF- och OPS-tekniker har vi specialiserat oss på att renovera badrum utan att behöva riva. Genom korrekt genomförda delreparationer kan vi omvandla ditt vattenskadade badrum till ett vackert och funktionellt utrymme till ett överkomligt pris, samtidigt som vi värnar om miljön.

Delreparationer: kostnadseffektivt och miljövänligt

Att renovera ett badrum kan ofta kännas som en stor och kostsam utmaning, speciellt när det handlar om en vattenskada. Vi ser möjligheter där andra ser problem. Istället för att riva ut och byta hela badrummet och starta om från början, följer vi en beprövad process för att göra pålitliga delreparationer där det behövs. Vi tar oss an varje badrumsrenovering med stort engagemang för att säkerställa att du får ett badrum som inte bara känns nytt, utan som även är hållbart.

Vår planering innebär att vi behåller det som fortfarande håller och fungerar i badrummet och byter bara ut eller reparerar de delar som faktiskt behövs. Detta gör inte bara processen snabbare och mer kostnadseffektiv, det minskar även avfallet och är därför en mycket miljövänlig teknik.

Varje renovering är unik men våra metoder för att sluta riva fungerar, vare sig det handlar om blandare, handdukstork, tvättställ, golvbrunnar eller toalett.

Renovera ditt vattenskadade badrum med oss

Ett vattenskadat badrum kan som sagt verka som ett stort projekt att ta sig an, men det behöver inte vara det. Genom dellagningar kan vi effektivt åtgärda vattenskador och återställa ditt badrum till en 70-90% lägre kostnad jämfört med att riva och bygga nytt. Den tidsåtgång som krävs för att åtgärda vattenskador minskas också avsevärt genom våra metoder.

Med vår expertis inom VVS och badrumsrenovering kan vi lösa allt från mindre läckage till större skador i avloppsrör, samtidigt som vi minimerar både kostnaden och tiden det tar att renovera.

Vi utför allt arbete enligt SlutaRivs branschregler vilket innebär att vi genom mätbara dellagningar strävar mot en framtid utan vattenskador och onödig rivning.

Om du har ett vattenskadat badrum som behöver renoveras, låt oss på SlutaRiv/VALF&OPS hjälpa dig! Vi erbjuder professionellt utförande och service med material av högsta kvalitet tillsammans med en hållbar inställning till badrumsrenoveringar.

Kom ihåg, att renovera badrum utan att riva är inte bara bra för plånboken – det är även bra för miljön!

Renovera badrum utan att riva - SlutaRiv - VALF&OPS
Tätskikt sensor för att upptäcka fukt och fuktskador i tid

Säkerheten sitter i sensorerna

Att vid en vattenskada rekommendera läcksökning och en sedan en delreparation av tätskikten när normen är att riva ut och bygga nytt är svårt som det är, att göra det utan garantier eller att försäkringar täcker är en omöjlighet.

För att vi ska kunna lämna garantier som gör dig trygg, oss stolta och försäkringsbolagen nöjda så ställer vi krav på mätbarhet.
Det är en viktig del av Sluta Riv-konceptet att installera fuktsensorer för att kontrollera tätheten i lagningarna i både tätskikt och rör, exempelvis av dolda rörskarvar. De osynliga, passiva sensorerna gör det möjligt att upptäcka ett eventuellt läckage mycket tidigare och är något vi anser ska vara en standard för att sluta riva i onödan i framtiden.

Tätt med nöjda kunder hos VALF&OPS

Lyckad delreparation av golvbrunn med fel fall. Risk för vattenskada badrum. SlutaRiv VALF&OPS dellagning.

Bilden kommer från en delat inlägg från SlutaRivs Linkedin

Det blev jättefint! Stort tack! Bästa som hänt på länge!

Marita, Medlem hos Villaägarna

VALF&OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.