Slutariv badrum

Renovera ditt badrum utan att riva

I många fall utför man dellagningar i vattenskadade våtutrymmen. Det fungerar i nio fall av tio. Om det visar sig att det inte är möjligt så behöver du ändå inte riva ut ditt badrum.
Det enklaste alternativet är demontera skadat material. För att därefter behålla befintligt ytskikt så belägger man det med nytt tätskikt, för att sedan beklä väggar och golv med lämpligt kakel/klinker.
Sen monteras vald badrumsinredning efter överenskommelse.

Bakom det nya tätskiktet monteras fuktsensorer för att kunna utföra egenkontroller på tätskiktsarbetet, samt för att kunna mäta tätheten i tätskiktet över tid.

Kontakta oss för offert.

VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VALF & OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.