Överlåtelsebesiktning

Överlåtelsebesiktning

Vi har med tiden fått det väldigt klart för oss att de överlåtelsebesiktningar som utföres idag är under all kritik. Köparen, eller säljaren, köper en tjänst för att få ett utlåtande om hur skicket är på det hus som de har tänkt köpa eller sälja. Då räknar man ju med att få information av ett proffs om det man inte kan någonting om som lekman. För det är väll ett proffs man har anlitat? 

Idag frånskriver sig besiktningsfirmorna det som är av högsta grad relevant i en fastighet: Vattenrör, avlopp, värmesystem/ledningar. Bara för att det inte sprutar vatten vid besiktningstillfället finns där väl ingenting som säger att detta inte behöver bytas inom en snar framtid för det? Nyrenoverat badrum, men alla gamla rör ligger kvar i golv och väggar. Inga råttor i sovrummet, men avloppen är söndertuggade. 

Vi kan med vår erfarenhet och utrustning se till så att du som köpare kan känna dig trygg med ditt köp och inte betalar överpriser för ett ”sminkat” hus. Samtidigt som du som säljare kan känna dig lugn med att du faktiskt vet vad du säljer. 

VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

VALF & OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.