Överlåtelsebesiktning Skåne:
Vi undersöker vid köp och försäljning

Vi strävar alltid efter att leverera tjänster som håller högsta möjliga standard. En del av det är att alltid vara tydliga och transparenta i vårt arbete. Detta är särskilt viktigt när det kommer till överlåtelsebesiktningar.

Vi vet att när du köper eller säljer en fastighet vill du ha full insikt i skicket på den. En överlåtelse är inget att ta lätt på, det är ett stort steg och en stor investering. Därför borde överlåtelsebesiktningen ge dig all den information du behöver för att fatta rätt beslut.

Besiktningsfirmor frånskriver sig – men inte vi!

Tyvärr är det alltför ofta vi ser att besiktningsfirmor frånskriver sig det som är högst relevant i en fastighet: vattenrör, avlopp, värmesystem och ledningar.

Bara för att det inte sprutar vatten vid besiktningstillfället finns det väl ingenting som säger att detta inte behöver bytas inom en snar framtid? Nyrenoverat badrum, men alla gamla rör ligger kvar i golv och väggar. Inga råttor i sovrummet, men avloppen är söndertuggade.

När du anlitar en VALF- eller OPS-tekniker kommer du inte stöta på dessa problem. Vi tar vår uppgift på största allvar och är inte rädda för att ge dig hela bilden. Vi vet vad som står på spel och vi tar inte det ansvar som kommer med det lätt.

Hur går en överlåtelsebesiktning till?

Vid en överlåtelsebesiktning utförd av en VALF-tekniker görs en omfattande kontroll av fastighetens status när det gäller vatten- och avloppssystem, värmesystem och byggkonstruktioner, och speciellt dess tillstånd gällande fukt. Med vår erfarenhet och utrustning kan vi garantera att du som köpare kan känna dig trygg med ditt köp och inte betalar överpris för ett ”sminkat” hus. Samtidigt kan du som säljare känna dig lugn med att du vet vad du säljer.

Vi ser till att varje aspekt av fastigheten är i fokus under besiktningen och vi rapporterar inget mindre än sanningen. Hos oss får du inga obehagliga överraskningar efter att överlåtelsen är slutförd.

Skickligt hantverk och noggranna kontroller

Med över 100 000 vattenskadebesiktningar i ryggen har vi utvecklat en beprövad och effektiv metod för att kontrollera alla aspekter av en fastighet. Våra tekniker har 100% träffsäkerhet vid läcksökning och kan peka ut läckage på millimetern i exempelvis en nedgjuten golvvärmeslinga.

Din partner i överlåtelsen

Oavsett om du är köpare eller säljare, med en VALF-tekniker och SlutaRiv vid din sida kan du vara säker på att du får all den information du behöver för att känna dig trygg med din överlåtelse. Vi ser till att du vet vad du får – och vad du säljer.

Besök oss på Lilla Garnisonsgatan 31, 254 67 Helsingborg eller kontakta oss för att boka en tid för överlåtelsebesiktning. Vi ser fram emot att arbeta med dig och att ge dig den trygghet du förtjänar.

VALF&OPS logotyp

Kontakta oss för en offert

Fyll i formuläret så ger vi dig ett fast pris eller ett kostnadsförslag inom 24 timmar.

Det går självklart även bra att ringa under kontorstider:
010 – 330 24 00

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Överlåtelsebesiktning, två VALFOPS-bilar står utanför ett villaområde som skulle kunna vara i skåne eller halland.

Noggrann besiktning av kvalificerade besiktningsmän

Överlåtelse av fastigheter, vare sig det gäller en villa, ett fritidshus eller någon annan form av byggnad, är en komplex process som kräver stor uppmärksamhet på detaljer. Detta inkluderar en noggrann besiktning utförd av en kvalificerad besiktningsman. Hos oss på SlutaRiv/VALF&OPS har vi alltid strävat efter att leverera tjänster som håller högsta möjliga standard.

Besiktningsprocessen: Från inspektion till överlåtelse

En besiktning är en grundlig undersökning av en byggnad och den mark den står på. Detta innefattar både den utvändiga och den invändiga delen av byggnaden. Vårt team av erfarna besiktningsmän har den byggtekniska kompetensen att genomföra en noggrann inspektion av fastigheten. Vi har även specialiserade tekniker med specifik byggnadsteknisk utbildning för att hantera mer tekniskt komplexa delar av besiktningen.

Vid besiktning av en fastighet följer vi en rigorös checklista som hjälper oss att noggrant undersöka varje del av byggnaden och marken. Genom denna metod kan vi garantera att ingenting missas under vår inspektion.

Förstå din fastighets status

Besiktningsresultatet är avgörande för både köpare och säljare. För köparen ger en grundlig besiktning en klar och detaljerad inblick i fastighetens skick och hjälper denne att göra ett välinformerat beslut innan köpet genomförs.

För säljaren erbjuder besiktningsprocessen en möjlighet att åtgärda eventuella problem som upptäcks under inspektionen, vilket kan öka fastighetens värde vid försäljning.

Överlåtelsebesiktning med VALF-tekniker

Överlåtelse innebär överföring av äganderätt till en annan part. En överlåtelsebesiktning utförd av oss ger alla inblandade parter en tydlig bild av fastighetens tillstånd.

Så oavsett om du är köpare eller säljare, med SlutaRiv/VALF&OPS vid din sida kan du vara säker på att du får all den information du behöver för att känna dig trygg med din överlåtelse. Vi ser till att du vet vad du får – och vad du säljer.