VALF&OPS-tekniker, ditt förstahandsval när det gäller VVS-tjänster för värmesystem. Som en del av branschorganisationen SlutaRiv är vi stolta över att vara med i arbetet mot visionen noll vattenskador i byggbranschen. Vi strävar efter att skapa hållbara, miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder, oavsett om du är en privatperson, representerar en bostadsrättsförening eller ett företag.

Värmesystem för alla typer av boende

Oavsett om du behöver värme i en villa eller en lägenhet, har vi rätt lösningar för dig. Vi erbjuder högkvalitativa installationer och service för värmepumpar och golvvärme och ser till att du får en behaglig inomhustemperatur i ditt hem året runt.

Injustering av värmesystem

För att din uppvärmning ska fungera så effektivt som möjligt är injustering av värmesystemet av yttersta vikt. Vi har gedigen erfarenhet av injustering och ser till att ditt system är korrekt inställt och optimerat för bästa möjliga prestanda och effektivitet.

Cirkulationspumpar

Vi erbjuder även installation och service av cirkulationspumpar. En cirkulationspump är en kritisk komponent i ditt värmesystem, då den ser till att vattnet cirkulerar korrekt och att värmen fördelas jämnt i hela fastigheten.

VVS Värmesystem - Teknisk illustration

Rör, avlopp och tappvatten

Förutom att ta hand om ditt värmesystem erbjuder vi också tjänster inom installation och underhåll av rör- och avloppssystem, samt tappvatteninstallationer. Vi ser till att dessa viktiga komponenter fungerar smidigt och effektivt i ditt hem.

Vår service

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service. Vår personal är professionellt utbildad och vi använder endast produkter och utrustning av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver installera ett nytt värmesystem, injustera ditt befintliga system eller bara behöver service och underhåll, kan du lita på att VALF&OPS-tekniker och SlutaRiv levererar toppklassig service.

Vanliga frågor angående värmesystem

VALF&OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.