Experter på Asbestsanering Halland

Bor du i ett gammalt hus och misstänker att det finns asbest i byggmaterialet? Äger du en hyresfastighet, industrilokal eller annan byggnad som behöver saneras från asbest? Din hälsa och säkerhet är vår prioritet, och vi på VALF&OPS är experter inom asbestsanering. Med vår långa erfarenhet och omfattande kompetens kan vi säkra din fastighet från detta farliga och cancerframkallande ämne.

Trots att asbest har varit förbjudet i Sverige sedan länge, finns det fortfarande i många äldre byggnader. Asbestsanering Halland är därför en av våra mest prioriterade verksamhetsområden. Damm från asbest är extremt farligt och får absolut inte spridas. Om kroppen kommer i kontakt med asbestdamm kan det leda till allvarliga hälsoproblem och sjukdomar.

Asbestsanering Halland, en bild på karta över Hallands län.

Säker och grundlig sanering

Att utföra asbestsanering kräver rätt kompetens och tillstånd för att säkerställa att arbetet utförs korrekt och säkert. Våra specialutbildade tekniker använder den bästa möjliga utrustningen och följer noggranna procedurer för att eliminera risken för spridning av asbestdamm. Vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att anlita ett företag som verkligen kan sin sak. Felaktigt utförd sanering kan utgöra en betydande hälsorisk.

Arbetsmiljöverket - Anmälan om rivning av asbest krävs
Region Halland logotyp - Läs mer om regionens bestämmelser kring Asbest på Region Hallands Webbplats

Våra partners och kundreferenser

Vi samarbetar med flera välrenommerade partners för Asbestsanering Halland för att säkerställa att vår sanering håller högsta standard. Vårt huvudkontor ligger dessutom i närheten av Halland, vilket gör att vi kan erbjuda snabb och effektiv service i regionen.

Vi har många nöjda kunder i Halland och kan tillhandahålla referenser på begäran. Vårt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar och säkerställa en trygg och säker boendemiljö.

Kontakta oss

Misstänker du att det finns asbest i din bostad eller fastighet? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela processen – från tillståndsansökan och provtagning till själva saneringen. Under hela processen håller vi kontinuerlig kontakt för att du ska känna dig trygg och informerad. Har du några frågor eller om arbetsplanen behöver justeras, ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss idag för att boka en inspektion och påbörja saneringen. Din säkerhet är vår prioritet.

VALF&OPS

Vatten, Avlopp, Läcksökning och Fukt – är ett bolag som startades för att ni som husägare behöver oss. Ni behöver någon som vet varför det uppstår ett läckage. Någon som förstår sig på ert hus alla olika byggnadsdelar. Någon som inte gissar sig fram.

Bolaget startades efter att vi så många gånger har varit ute hos olika kunder och uppmärksammat bristerna i allt från överlåtelsebesiktning till skadebesiktning. Där reparationer av en vattenskada var i full gång men själva läckaget fortfarande inte var åtgärdat. Där nya husägare blivit intalade att deras hus är i toppskick men inte en enda golvbrunn i huset har varit godkänd, eller så har de ett pågående läckage som enkelt kunde uppdagats vid en överlåtelsebesiktning.

Vi hjälper i dagsläget flertalet försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och, så klart, även privatpersoner.